LogoÁrajánlat

Amennyiben árajánlatot szeretne kérni, akkor kattintson az "Árajánlat kérése" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Oklevél


Érdeklődés a
szolgáltatásokról

Amennyiben érdeklődni szeretne, vagy további információkra van szüksége a szolgáltatásainkról, akkor kattintson az "Érdeklődés" gombra, adja meg a szükséges adatokat és felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Ajánld a weboldalt

Ciao


Szolgáltatások


Meglévő ablak cseréje
Szaktanácsadás
Ingyenes helyszíni felmérés és szaktanácsadás, árajánlat készítés. Hőszigetelő nyílászáró elemek gyártása és cseréje, a régi ablak kibontásától az új beépítésén, beállításán át a purhabozásig, igény szerint a hab lefedése szegőléccel, párkányozás valamint redőnyözés, amelyre a hab száradását követően kerülhet sor.


Új ablak beépítése
Felmérés
Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás, árajánlat készítés. A megbeszélt nyílászáró elemek legyártása, helyszínre szállítása, beépítése a falnyílásba, az ablak szerkezetek beállítása, purhabozás. A nyílászáró elemek beépítését célszerű még vakolás előtt elvégezni.


Utómunkálatok
Felmérés
A nyílászáró elemek cseréjéből adódó szépséghibák - száraz purhab, sérült vakolat - helyreállítása szegőzéssel, takarózással vagy vakolás kartonozással. A szolgáltatás minden esetben helyszíni megállapodást igényel a szerkezetek beépítését követően.